Klanten Service

Verzending & Levering

Shop4power verzorgt haar verzendingen met DHL en PostNL. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare levering binnen 1 à 2 werkdagen. In principe worden de track & trace gegevens zo snel mogelijk aan u verstrekt zodat u constant op de hoogte bent van de status van uw bestelling.
Bij zwaardere batterijpakketten maken wij gebruik van een regulier transportbedrijf, in deze gevallen blijken DHL en PostNL niet in staat de bestelling onbeschadigd te bezorgen. Helaas heeft dit transportbedrijf geen track & trace gegevens.

Per verzending betaalt u € 6,75 als bijdrage in de verzendkosten, voor verzending naar Belgie bedraagt deze bijdrage in de verzendkosten € 10,=.
Bestellingen vanaf € 150,= worden gratis aan u verzonden in Nederland en België.

Bij alle batterij-set bestellingen worden de dozen extra omsnoerd met speciale scheurbestendige tape. Dit zorgt ervoor dat de dozen tijdens de verzending niet scheuren.
Daar wij deze batterijen verzenden met DHL of eigen transporteur zijn we ervan verzekerd dat de dozen goed behandeld worden.
Mocht er toch onverhoopt een doos tijdens het transport vallen zorgt deze extra tape ervoor dat u toch uw product geleverd krijgt.

Uw producten worden met milieuvriendelijk opvulmateriaal in stevige dozen verpakt zodat zelfs wanneer de producten het tijdens verzending zwaar te verduren krijgen u toch een onbeschadigd en goed werkend product krijgt. Ook komt u soms verpakkingen tegen die onze leveranciers naar ons hebben verzonden. Wij proberen zo veel mogelijk alle verzendproducten te hergebruiken om zo een zo milieuvriendelijk mogelijke organisatie te zijn.

Als uw levering aankomt in een (zwaar) beschadigde doos, neem dan direct een foto van de doos en maak een aantekening bij de chauffeur. Op deze manier kunnen wij voor u naderhand bij de transporteur schade reclameren. Als u uw pakket zonder enige opmerking accepteert is het voor ons nagenoeg onmogelijk om achteraf nog schades te reclameren bij de transporteur en/of om deze aan u te vergoeden.

Wilt u weten wat wij allemaal doen om het milieu zo min mogelijk te belasten kunt u ons altijd bellen of een mail sturen naar info@shop4power.nl, wij vertellen u graag meer hierover.

Mocht uw levering onverhoopt niet binnen twee werkdagen bij u binnen zijn vragen wij u contact met ons op te nemen zodat wij actie kunnen ondernemen!

Wanneer u met CreditCard betaalt kan dit een vertraging opleveren van maximaal 1 dag. De creditcard maatschappij moet de factuur vrijgeven alvorens wij de betaling kunnen verwerken.

Privacy & Veiligheid

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van shop4power/shop4networks. U dient zich ervan bewust te zijn dat shop4power/shop4networks niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

shop4power/shop4networks respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van shop4power/shop4networks of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van shop4power/shop4networks of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van shop4power/shop4networks of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Shop4power.nl
Duisterendijk 5a
8131 RA WIJHE
Tel: 085 – 401 92 30
e-mail: info@shop4power.nl

Retourneren & Vervanging

Retourneren (consumenten, geldt niet voor bedrijven)

Nadat u als de koper het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u de koper de bevoegdheid om binnen zeven (7) werkdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met Shop4Power te ontbinden. U de koper hoeft hiervoor geen reden op te geven.

Indien u de koper de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u de koper dit schriftelijk (via e-mail, brief of fax) aan Shop4Power te melden. U de koper dient het product – na aanvraag van een rma nummer – te sturen naar een door Shop4Power vastgesteld retouradres. U de koper dient in dit geval zelf de kosten van en het risico voor het verzenden te dragen.

Indien u de koper reeds enige betalingen heeft verricht op het moment dat u de koper de overeenkomst met Shop4Power heeft herroepen, zal Shop4Power het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen dertig (30) werkdagen nadat Shop4Power het door de koper geretourneerde product heeft ontvangen, aan de koper terugbetalen. Shop4Power zal geen additionele kosten aan koper berekenen.

Shop4Power behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt of door de schuld van de koper (anders dan die van Shop4Power of de leverancier van het product) is beschadigd.

Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Shop4Power schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van de koper te wijten is of anderszins voor risico van de koper komt, zal Shop4Power de koper hiervan schriftelijk (via fax, brief of e-mail) in kennis stellen. Shop4Power heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan de koper terug te betalen bedrag in te houden.

Retouradres:

Shop4power
ovv RMAxxxxxxx
Duisterendijk 5a
8131 RA WIJHE

Betaling

Veilige betaling:
Is betalen / bestellen bij Shop4Power veilig?
De transacties die worden verricht op shop4power worden verzorgt door de betaaldienstenleverancier MultisafePay. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van een betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept, of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen. Op deze manier garanderen wij uw privacy en zekerheid van betaling.

U kunt bij ons op veel verschillende manieren betalen:
– iDeal
– Overboeking
– Rembours
– Credit Card (Visa-Mastercard)
– PayPal
– Op rekening, vaste relaties.
– Mr. Cash/Bankontakt

Veilige bestelling:
Kan ik wel veilig bestellen bij Shop4Power?
Shop4power was tot 2015 onderdeel van Maas Energy Systems B.V., een bedrijf dat al sinds 2004 bestaat en handelt in grote professionele noodstroomoplossingen. Sinds september 2015 is Shop4Power een zelfstandig bedrijf maar toch nog steeds eigendom van Frans Maas. Frans Maas, directeur van Maas Energy Systems is tevens eigenaar van Shop4power en heeft al ruim 20 jaar ervaring met UPS systemen, batterijen en alle andere vermogensproducten. Uw bestelling, en betaling zijn bij ons in goede handen. Wij zullen de bestelling afhandelen zoals u van een professionele website mag verwachten. Heeft u hierna nog vragen over de betrouwbaarheid van onze bedrijven neem dan gerust contact met ons op via 0572-390454.

Betaling vanuit het buitenland
Betaling vanuit het buitenland is in ieder geval mogelijk met Creditcard, Paypal en een overboeking. Men is ermee bezig de mogelijkheid van iDeal uit te breiden binnen Europa.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn voor alle leveringen in Nederland gelijk en bedragen 6.75 per bestelling. Ook als wij in deelleveringen uitleveren omdat er een product niet op voorraad is dan betaalt u slechts één maal verzendkosten. Zendingen naar andere Europese landen zijn anders. Hieronder de meest gangbare landen waaraan wij leveren:
– Belgie € 10.00
– Duitsland € 12.00
– Luxemburg € 12.00
– Verenigd Koninkrijk € 20.00
– Frankrijk € 20.00
– Spanje € 20.00

Bij verzending onder rembours zijn er additionele kosten verschuldigd.