Verzending

Verzending

Shop4power/Shop4networks verzorgt haar verzendingen met UPS en soms PostNL. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare levering binnen 1 à 2 werkdagen. Als u zeker wilt zijn dat uw bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt, rond dan uw bestelling af voor 15.00 uur en kies dan niet voor “bankoverschrijving” als betaalmethode want dat zorgt voor 1-2 dagen betalingsvertraging. In principe worden de track & trace gegevens zo snel mogelijk aan u verstrekt zodat u constant op de hoogte bent van de status van uw bestelling.

Bij zwaardere batterijpakketten maken wij gebruik van een regulier transportbedrijf, in deze gevallen blijken UPS en PostNL niet in staat de bestelling onbeschadigd te bezorgen. Sinds kort levert dit bedrijf ook track/trace gegevens.
Mocht u van ons geen track/trace gegevens hebben ontvangen kijk dan even in uw SPAM folder, meestal zit de mail daar dan in.
Veel van onze batterijpakketten worden direct vanuit de importeur verzonden (dropshipment) voor u houdt dit in dat u verzekerd bent van blokken die kort op de plank liggen en. Tevens zorgt dit ervoor dat de lijn tot aan de klant het kortst is.

Per verzending betaalt u € 6,75 als bijdrage in de verzendkosten, voor verzending naar Belgie bedraagt deze bijdrage in de verzendkosten € 10,=. 
Bestellingen vanaf € 150,= worden gratis aan u verzonden in Nederland en België.

Bij alle batterij-set bestellingen worden de dozen extra omsnoerd met speciale scheurbestendige tape. Dit zorgt ervoor dat de dozen tijdens de verzending niet scheuren.
Daar wij deze batterijen verzenden met DHL of eigen transporteur zijn we ervan verzekerd dat de dozen goed behandeld worden.
Mocht er toch onverhoopt een doos tijdens het transport vallen zorgt deze extra tape ervoor dat u toch uw product geleverd krijgt.

De scooter batterijen en zware sets UPS batterijen worden met een reguliere transporteur verzonden, wij hebben dan geen track&trace gegevens voor u. De transporteur laat wel een briefje bij u in de bus achter als u onverhoopt niet thuis bent.

Uw producten worden met milieuvriendelijk opvulmateriaal in stevige dozen verpakt zodat zelfs wanneer de producten het tijdens verzending zwaar te verduren krijgen u toch een onbeschadigd en goed werkend product krijgt. Ook komt u soms verpakkingen tegen die onze leveranciers naar ons hebben verzonden. Wij proberen zo veel mogelijk alle verzendproducten te hergebruiken om zo een zo milieuvriendelijk mogelijke organisatie te zijn.

Als uw levering aankomt in een (zwaar) beschadigde doos, neem dan direct een foto van de doos en maak een aantekening bij de chauffeur. Op deze manier kunnen wij voor u naderhand bij de transporteur schade reclameren. Als u uw pakket zonder enige opmerking accepteert is het voor ons nagenoeg onmogelijk om achteraf nog schades te reclameren bij de transporteur en/of om deze aan u te vergoeden.

Wilt u weten wat wij allemaal doen om het milieu zo min mogelijk te belasten kunt u ons altijd bellen of een mail sturen naar info@shop4power.nl, wij vertellen u graag meer hierover.

Mocht uw levering onverhoopt niet binnen twee werkdagen bij u binnen zijn vragen wij u contact met ons op te nemen zodat wij actie kunnen ondernemen!

Wanneer u met CreditCard betaalt kan dit een vertraging opleveren van maximaal 1 dag. De creditcard maatschappij moet de factuur vrijgeven alvorens wij de betaling kunnen verwerken.